Over ons

Website Time for Change:

Time for Change is een website met artikelen over Spiritualiteit in de brede zin van het woord.

Redactie:

De redactie van Time for Change bestaat uit Jasmin en Sam.

Zij beheren en modereren de website en het forum en krijgen ook hulp van gastschrijvers.

Jasmin:

Beheerder en moderator

Ik ben Jasmin, moeder van twee volwassen kinderen, in het dagelijks leven docent. Ik wil met mijn artikelen op de website van Time for Change zowel jasmin met vogelde magische als de nuchtere kanten van een leven met Spirit beschrijven. In de artikelen waar mijn naam onder staat wil ik mensen laten nadenken, informatie delen en iedereen vrijlaten op welke manier ze dit willen oppakken in hun leven. Mijn eigen spirituele reis door dit leven baseert zich op ervaring en pas in een latere fase op een eventuele theorie of samenhang. Begin maart 2016 heb ik een intense ‘spontane’ kundalini ontwaking meegemaakt.

Sam:

Beheerder en moderator

meisje

 

Ik ben Sam, schrijfster van verhalen en boeken. Op dit moment doe ik een studie webontwikkelaar. Mijn hele leven ben ik opgegroeid met spiritualiteit dankzij mijn moeder en oma. Hooggevoeligheid is een erfelijk iets dat al generaties lang van moeder op dochter werd doorgegeven. Ik heb interesse in kruiden, bachbloesems, het hiernamaals, astrologie, zielsverwanten, vorige levens en ’s nachts vind ik het zo nu en dan leuk om door de astrale werelden te vliegen.

Website 2018

Sinds februari 2018 wordt de website gereviseerd. De lay-out wordt herzien, artikelen met dode linken verwijderd, artikelen herschreven, enz. Het is mogelijk dat dit soms verwarring kan opleveren voor de gebruiker/lezer van de website en daarvoor onze excuses.