Hoe manifesteer ik mijn wensen tot werkelijkheid? (Dolores Cannon)

Posted in Spiritualiteit, Video en Film on 2 april 2018 – 21:38
Post a comment

Hoe manifesteer ik mijn wensen tot werkelijkheid?

door Dolores Cannon

 

Je bent een erg krachtig wezen als je hier op Aarde komt, maar je realiseert je dat niet. Je vergeet het allemaal zodra je hier aankomt. We hebben voortdurend toegang tot die kennis, maar we negeren dat.

 

 

Deze informatie komt via mijn clienten en is niet van mij afkomstig.

Dolores Cannon

 

 

 

 

meester manifesteerder

Een van de belangrijkste lessen die je komt leren op Aarde is het manipuleren van energie, om een meester manifesteerder te worden. Alles is energie. Als je eenmaal door hebt hoe je energie moet manipuleren, kun je alles krijgen wat je maar wilt. Niets is onmogelijk. Er zijn geen grenzen, behalve die je jezelf oplegt.

weten wat je wilt

Eerst moet je weten wat je wilt. Als je zegt: ik wil dít, ik heb dát nodig, dan gebruik je de verkeerde woorden. Met deze woorden creëer je een tekort. Je moet zeggen: ik héb het. En je moet het gelóven.

Volgens de Wet van Aantrekkingskracht kan je alles hebben wat je maar wilt. Je moet wel in staat zijn dit te visualiseren en dat plaatje invullen met zoveel mogelijk details. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe het tot stand zal komen. Het zal gebeuren op een wijze die je je nauwelijks kan voorstellen. Het gebeurt gewoon.

Tegenwoordig gaat alles zo snel. Vroeger duurde het maanden en nu gebeurt het al binnen een paar dagen, een paar uur soms.

Veel klanten van me bleven lang hangen in een slachtofferrol, waarin vanalles hen maar overkwam. Ze realiseerden zich niet dat ze dit zichzelf allemaal aandeden.

manifesteer zo concreet mogelijk

Als je iets krijgt waarvan je denkt dat je dat nooit gevraagd hebt, dan heb je de verkeerde vraag gesteld. Als jij vaag bent, dan zijn Zij dat ook. Je moet goed weten wat je wilt en Ze precies vertellen waarnaar je op zoek bent. Visualiseer iets alsof het al een feit is. Dan moet het gewoon gebeuren. Dat is de Universele Wet.

 

 


This entry was written by Redactie Time for Change, filed under Spiritualiteit, Video en Film and tagged .
Bookmark the permalink or follow any comments here with the RSS feed for this post.
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*
Protected by WP Anti Spam