Pagina 1 van 1

Jeroen Bosch en de tuin der lusten

BerichtGeplaatst: za 05 maart 2016, 21:03
door Yvonne
Over dit project

De interactieve documentaire Jheronimus Bosch, de Tuin der Lusten biedt een verdiepende rondleiding door de Tuin der Lusten. De bezoeker wordt in een webomgeving meegenomen op een audiovisuele reis, waarin geluid, muziek, video en afbeeldingen bijdragen aan een verrijkte vertelling.

Synopsis

De bezoeker krijgt de mogelijkheid om dieper dan ooit door te dringen in dit meesterwerk van Bosch.
Via een audiovisuele rondleiding krijgt de bezoeker de unieke kans tot in de diepste details in te zoomen op De tuin der lusten en zo kennis te maken met de mysterieuze symboliek en de vreemde wezens in zijn wereld. De informatie is te beluisteren in zowel het Nederlands, ingesproken door Midas Dekkers, en het Engels, ingesproken door Redmond O'Hanlon. Naast de mogelijkheid het schilderij vrij te verkennen en een algemene tour te volgen, kun je ook kiezen voor de Klokhuis-tour, verteld door Nienke de La Rive Box.

De site werkt optimaal op desktop of laptop in Google Chrome , maar is ook te bekijken in de laatste versies van Safari en Internet Explorer. U kunt de site ook op de iPad bekijken, echter zijn de achtergrond geluiden hierop niet beschikbaar.

http://jheronimus-bosch.nl/

Re: Jeroen Bosch en de tuin der lusten

BerichtGeplaatst: di 08 maart 2016, 13:08
door Yvonne

Re: Jeroen Bosch en de tuin der lusten

BerichtGeplaatst: wo 23 maart 2016, 16:44
door Yvonne
Ik zit momenteel al een uur alles te bekijken, echt een hele gave link:https://tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl/

Re: Jeroen Bosch en de tuin der lusten

BerichtGeplaatst: vr 20 mei 2016, 12:16
door Yvonne
Trailer JEROEN BOSCH; 500 jaar zijn tijd vooruit

Dit is de trailer van de film 'JEROEN BOSCH; 500 jaar zijn tijd vooruit' die vanaf 1 juni tot en met 30 september dagelijks 7 maal vertoond zal worden in de Muzerije in 's-Hertogenbosch. Er zal binnenkort ook een DVD komen met ondertiteling in diverse talen.