Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

** Belicht-je-kracht! bijeenkomst | 7 juli 2014| Lichtwerkpl

** Belicht-je-kracht! bijeenkomst | 7 juli 2014| Lichtwerkpl

Berichtdoor elocin76 » wo 04 jun 2014, 17:06

Ben je toe aan nieuwe inzichten? Bijvoorbeeld hoe je beter om kunt gaan met stress? Ben je benieuwd naar een bepaalde therapie maar vind je de stap nog te groot? Wil je graag met plezier op een laagdrempelige manier antwoord krijgen op prangende vragen? Jezelf verder ontwikkelen en vooral: je kracht nog meer belichten? Ontwikkel jezelf, krijg inzichten en maak kennis met het nieuwe: voor het belichten van jouw kracht tijdens de Belicht-je-kracht bijeenkomst!

De Belicht-je-kracht bijeenkomst bestaat uit een Mini-workshop van ongeveer 45 minuten waar je nieuwe inzichten zult krijgen en altijd met een waardevol inzicht naar huis zult gaan. Ook kun je met een aantal experts kennismaken en je vragen voorleggen tijdens de Speedconsulten. Ter afronding kun je nog even na kletsen met een kop koffie of thee. Doe je mee?

Wat het jou brengt

Tijdens deze bijeenkomsten kun je op een leuke en laagdrempelige manier inzichten krijgen en kennis maken met onze experts die hun wijsheden graag voor jou inzetten. Deze bijeenkomst op 7 juli heeft als thema’s:

Leer tijdens de Mini-workshop je stress verlichten en hoe je hier gezonder mee om kunt gaan, ontdek en krijg inzicht bij de Speedconsulten over energetisch counseling, wandelcoaching of leer hoe jouw gedrag je kracht echt kan belichten.

Of je nu alleen wilt komen, een vriendin, kennis of familie mee wilt nemen; je bent van harte welkom!

Hoe de bijeenkomst er uitziet

19.30 uur Ontvangst
19.45 – 20.30 - Mini-workshop Eindelijk, stress reductie die werkt! met Romy Quint
20.30 – 20.45 – Pauze met koffie of thee en start Speedconsulten
20.30 – 21.45 - Speedconsulten – bij onze experts kun je 15 minuten terecht met je vragen, om kennis te maken, alles te weten te komen over een methode, of direct inzicht te krijgen bij een prangende vraag waar je mee rondloopt. Verderop kun je meer lezen over de experts en je keuze maken.
21.45 – 22.00 – Afronding en na kletsen met koffie of thee

Locatie

Waterstraat 5 in het mooie stadscentrum van Zutphen. Op 5 minuten lopen van parkeergelegenheid en 10 minuten lopen van het station.

Bijdrage

We vragen een laagdrempelige bijdrage van € 20,00 euro voor de hele avond. Dit is inclusief: de Mini-workshop, Speedconsulten van jouw keuze, koffie of thee. Let op: er is beperkte plek!

Ben je nu al enthousiast? Wacht dan niet te lang en schrijf je dan snel in!

Geef de keuze van je experts door, want er is beperkte plek! Je kunt bij 1 of 2 experts van jouw keuze terecht en natuurlijk kun je ook bij elke expert terecht. Stuur een mail naar mail@lichtwerkplaats.nl of vul het contactformulier in op de website http://www.lichtwerkplaats.nl. We zullen jouw voorkeur voor de Speedconsulten zo goed mogelijk inplannen!

Je kunt hier alvast je kaarten bestellen: http://www.eventbrite.com/e/tickets-bel ... aff=Nicole


Meer uitgebreide informatie

19.45 | Mini-workshop Eindelijk, stress reductie die werkt! met Romy Quint

Romy Quint

In de huidige stressvolle maatschappij iets vinden dat je helpt om stress te verlichten en de impact die het op jouw lichaam heeft te beperken, is als het vinden van goud!

Deze workshop laat zien hoe je fysiologisch anders kan reageren op stress en leert je hoe je je reacties op stressvolle situaties onder controle kan krijgen. Door middel van nieuwe, gezondere reactie op stress, beïnvloed je lichaam en geest op positieve wijze.

Maak kennis met:

Het vermogen om de negatieve invloed die stress heeft op lichaam en geest te herkennen en los te laten.
De relatie tussen emoties en stress, en lichaam / geest verhouding.
Verbeterde gezondheid van het zenuwstelsel en meer energie.
Stress op ieder moment kunnen transformeren, altijd en overal.
Mentale helderheid en probleemoplossende vaardigheden.

Je maakt kennis met innovatieve emWave HeartMath® technologie om je bewust(er) te maken van de verbinding tussen lichaam en geest.

Het HeartMath Stress Reductie programma is alleen beschikbaar via een HeartMath Provider.

20.30 | Speedconsulten, de experts waar je mee in gesprek kunt. Onderstaand kun je kort iets lezen over de aanwezige experts. Bij elk kun je 15 minuten terecht. Maak gebruik van de gelegenheid om de sfeer en werkwijze te proeven, je vragen te stellen of meteen te ervaren hoe je een stap verder kunt komen.

Speedconsulten om: 20.30 | 20.45 | 21.00 | 21.15 | 21.30

Nico Vlaar | Energetisch Counselor

Speelt er een thema in je leven? Wil je energetisch meer in balans komen? Loop je telkens weer tegen een aantal dingen aan? Tijdens een speedconsult kan Nico je net even dat zetje geven of geeft je graag informatie over energetisch werk.

Annemiek van der Velden | Wandelcoach

Afhankelijk van je vraag kunnen we tijdens een speedconsult gelijk kijken wat de natuur je als spiegel zegt. Ook kan ik je vertellen wat wandelcoaching inhoudt en hoe je zelf al met je vraag verder kunt. Enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kunt:

Hoe krijg ik meer balans in mijn leven en werk
Wat zijn mijn talenten
Ik loop in kringetjes rond, hoe kom ik in beweging

Romy Quint | Gedragspecialist

Tijdens de mini-workshop heb je al kennis kunnen maken met Romy. Met een speedconsult kun je met je specifieke vragen bij haar terecht. Ze geeft je graag tips en handreikingen.

Deze Belicht-je-kracht bijeenkomst staat in het teken van het belichten van jouw kracht; zo maak je in een korte tijd kennis met wijsheden en inzichten waar je zeker wat aan zult hebben!

Ben je er bij? We ontmoeten je graag!

Deze workshop word mogelijk gemaakt door de Lichtwerkplaats, een onderdeel van de Werkplaats voor bezieling.
Bijlagen
lwp_bjk7 juli_powerofukopie.jpg
lwp_bjk7 juli_powerofukopie.jpg (42.88 KiB) 428 keer bekeken
elocin76
Lightworker
Lightworker
 
Berichten: 10
Geregistreerd: vr 07 feb 2014, 12:26

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Activiteiten, Lezingen, Bijeenkomsten, Workshops

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast