Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

High Sensitives ontmoeting [19-02-2014]

High Sensitives ontmoeting [19-02-2014]

Berichtdoor elocin76 » ma 10 feb 2014, 18:13

* Kom je ook? High Sensitives ontmoeting op 19 februari!

High Sensitivity; ben jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP)?

Ben jij, of denk jij dat je een Hoog Sensitief Persoon bent, dan is onze open bijeenkomst iets voor jou!

Op woensdag 19 februari 2014 organiseert de Lichtwerkplaats wederom een bijeenkomst voor hsp’ers, ofwel High Sensitives. Wil je hier meer over weten? Wil je leren hoe je er beter mee om kan gaan? Hoe je hooggevoeligheid als kracht in kan zetten? Gelijkgestemden ontmoeten?

Bij de vorige bijeenkomsten werden er vooral veel ervaringen gedeeld. Ervaringen met de uitdagende kanten van hooggevoelig zijn, maar vooral ook hoe het een gave is en hooggevoeligheid juist een krachtig instrument is. Hoe kun je nou bij jezelf blijven, hoe zorg je dat je gevoed blijft en je energie niet wegloopt en hoe geef ik de broodnodige grenzen aan? Dit waren onderwerpen waar we uitvoerig over spraken met elkaar. Ook deden we oefeningen met het beheren van je energie. Bij elke bijeenkomst is er weer ruimte voor ieders wensen en de thema’s die er op dat moment spelen. Voel je welkom om er ook bij te zijn!

Hoe ziet de bijeenkomst eruit? Tijdens de bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan je eigen ervaringen en het krijgen van inzichten waar je praktisch verder mee kunt. We bieden je graag handreikingen aan voor het belichten van je kracht als High Sensitive. Ook zullen verschillende aspecten aan de orde komen zoals:

Wat betekent hooggevoeligheid nou eigenlijk, wanneer ben je het en hoe kun je er mee omgaan. Hoe maak je van klachten je krachten.

De invloed van je energie en de werking ervan, oefeningen om je lichaamsbewustzijn te vergroten
Informatie over hooggevoeligheid
Om weer even bij te tanken, je ervaringen te delen, tips en inspiratie uitwisselen
Elkaar te motiveren, supporten en feedback geven; onbevooroordeeld, objectief en nieuwsgierig naar jouw waarheid. We kijken naar ieders uniciteit en moedigen elkaar aan.
Energieversterkers, stilstaan bij dat waar jij je lekkerder van gaat voelen zoals: Wat wil je bereiken? Wat doe je graag? Wat inspireert je? Ga je het inderdaad doen? Wanneer? Wat heb je nodig? Kortom: helpen elkaars ambities te realiseren en op het spoor te blijven dat je wilt volgen; door aan te moedigen en je te herinneren aan wat je wel wilt in je leven

En natuurlijk ook gewoon plezier en een fijne bijeenkomst samen hebben met gelegenheid om je vragen te stellen.
Wil je van hooggevoeligheid je kracht maken? Kom dan naar de bijeenkomst, je bent van harte welkom. Naast praktisch en ervaringsgericht, is het ook bedoeld om uit te wisselen en je nog meer op je gemak te laten voelen met je gevoeligheid.

Datum: 19 februari 2014

De lokatie is: Waterstraat 5, stadscentrum Zutphen (loopafstand van parking en station)

Tijdstip: Inloop vanaf 19.45 uur met een kopje koffie of thee, bijeenkomst van 20.00 – 22.00 uur.

Bijdrage: € 10,- inclusief koffie/thee

Aanmelden: Om er zeker van te zijn dat er een plekje is, raden we je aan om je aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 16 februari 2014. Mail naar: mail@lichtwerkplaats.nl

Tot dan? We kijken er naar uit je te ontmoeten!
elocin76
Lightworker
Lightworker
 
Berichten: 10
Geregistreerd: vr 07 feb 2014, 12:26

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Activiteiten, Lezingen, Bijeenkomsten, Workshops

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast