Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 5 oktober 20

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 5 oktober 20

Berichtdoor Yvonne » za 07 okt 2017, 23:48

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 5 oktober 2017

Meester Morya,

"het is niet om het even wat je doet. Het is niet om het even op welke manier je spreekt met je medemens. Als je door je spreken iemand naar beneden haalt, dan ga jij mee naar beneden. Als je door je spreken iemand naar boven brengt, dan ga je in jouw leven mee naar boven. En als je op een hoger niveau gaat leven, krijg je bijgevolg ook andere informatie, andere inzichten, andere werkelijkheden die naar jou toe komen, die naar jou toe worden gebracht, en beleef je met andere woorden een andere energie, en kom je van daaruit ook tot nieuwe inzichten.

Wees eerlijk met jezelf, waar je staat daar sta je, en dan moet je niet denken: 'ja, maar ik kan het niet begrijpen.' Neen: er is heel veel wat je kan begrijpen, maar niet alles. Vandaar, het zou kunnen zijn, als je kijkt naar iemand anders, dat je in ontgoochelingen komt. Ofwel omdat je ziet waar die ander maar staat en dat je er al zoveel voor hebt gedaan en dat ze jou toch niet begrijpen, of anderzijds omdat je ziet waar iemand staat en dat je daar ook zou willen staan en dat je daar jaloers op wordt. In beide gevallen is het uiteraard niet goed.

Weet dat het goed is om af en toe mensen te kunnen loslaten. Je blijft het beste willen voor ze, maar je gaat niet mee in hun leven, in hun evolutie. Je houdt vast aan de dingen die in jou gaande zijn en aan de werkelijkheid van je eigen leven.

En toch moet je dingen kunnen delen op een heel eerlijke manier, maar zonder je in een onrust te storten, zonder te denken: 'het moet dit en het moet dat.' Want als je dit gaat bepalen met je mentale, met je gedachten, met je ideeën, met je idealen, dan kan het zijn dat je voorbijschiet aan de werkelijkheid. Daardoor ontstaan soms spanningen tussen mensen. De een heeft dit ideaal en de ander heeft een volkomen ander ideaal. En daarover sprekend, klopt het helemaal niet. Dan kan men elkaar niet begrijpen, want men gebruikt gewoon andere woorden en als men al dezelfde woorden gebruikt, dan hebben ze energetisch een andere inhoud, omdat de werkelijkheid die erachter schuilt een andere werkelijkheid is omdat ze anders beleefd werd.

Toch hoeven er geen contactstoornissen te zijn tussen de mensen, want het hart begrijpt alles. Wanneer je vanuit je hart leeft, zal je de ander kunnen waarderen, ook al doet hij andere dingen, ook al leeft hij met andere waarden." Morya Kracht 1: Kiezen om jezelf te zijn

Meester Morya
De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Afbeelding
Avatar gebruiker
Yvonne
moeder van TFC
moeder van TFC
 
Berichten: 16537
Geregistreerd: wo 21 sep 2011, 10:14
Woonplaats: Vlissingen

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Channelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast