Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

Astrologisch jaaroverzicht 2015

Astrologisch jaaroverzicht 2015

Berichtdoor Yvonne » do 19 feb 2015, 12:48

Astrologisch jaaroverzicht 2015 | 'Goddelijke' ordening' | Deel 1

2015 belooft een jaar te worden waar de opgebouwde spanning van de afgelopen jaren eindelijk een vorm kan vinden en mogelijk doorpakt naar grote veranderingen. Met een triggermoment in maart en september met hun ‘bloedrode’ Maansverduisteringen. Collectief zullen er waarschijnlijk wel wat heftige momenten zijn. Als jij je huiswerk hebt gedaan, dan heb je losgelaten wat je niet meer diende en heb je nu je handen vrij om de stroom van de ‘Goddelijke’ ordening te volgen naar het nieuwe. Lees hierover in dit jaarartikel.

Voor de bewuste mens wordt het een jaar van genieten van expressie van jezelf, stromen vanuit het hart en manifesteren met het grootste gemak. Ook onze planeet Aarde gaat energetisch door een transformatie heen. In dit artikel kun je ook lezen over de ‘bloedrode’ Maansverduisteringen van 2014 / 2015 en wat zij ons laten zien. Ik wens je veel leesplezier en een geweldige manifestatie van dit bijzondere jaar.

Teks en VIDEO:

https://www.earth-matters.nl/26/10536/s ... eel-1.html

******

Astrologisch jaaroverzicht 2015 'Goddelijke' ordening' | Deel 2 | 2015 op het spirituele niveau

Stromen
Vanuit de kosmische octaaf geeft Saturnus in Boogschutter je de kracht om doelen te stellen en te Scheppen. Als je weet wat je waard bent en op eigen benen staat, je eigen waarde bepaalt, dan weet je welke plaats jij inneemt in het geheel van de ‘goddelijke’ ordening. (17) Dan is er geen ego strijd om de juiste plaats te vinden, maar volg je de stroom waarin je geleid wordt door je hart en wat je blij maakt. Je hoeft niets te doen, alleen maar de stroom te volgen. De oplossingen worden als vanzelf in ‘Divine timing’ aangeleverd. (2)(5)

Klik op de link en kijk zelf het filmpje Toevallige samenloop van omstandigheden



Verdere tekst en video's: https://www.earth-matters.nl/79/10583/a ... iveau.html :lees
De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Afbeelding
Avatar gebruiker
Yvonne
moeder van TFC
moeder van TFC
 
Berichten: 16554
Geregistreerd: wo 21 sep 2011, 10:14
Woonplaats: Vlissingen

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast