Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

Jaarkalender 2014

Jaarkalender 2014

Berichtdoor Rebecca » zo 10 nov 2013, 09:09

  Sterrenbeeld Boogschutter Horoscoop 2014 Afbeelding
  Astrologie » Sterrenbeeld Boogschutter Horoscoop 2014
  http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/eb9ebb7f3 ... rhoroscoop 2014 Boogschutter / Sagittarius

  2013 was een jaar met wat subtiele veranderingen. Niet zo schokkend als de jaren ervoor, maar kleintjes die van groot belang zijn. Het heeft jou geleerd om te dealen met veranderingen waardoor de angst voor het onbekende jou een stuk minder zal plagen. In 2014 krijg je eindelijk die kans om lang gekoesterde dromen om te zetten in werkelijkheid. Zorg ervoor dat je hierin weldoordacht blijf handelen. In de loop van het jaar zul je de behoefte voelen jouw http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/32f7d6b11 ... evensstijl aan te passen, overleg dit met jouw huisgenoten. Ondanks wat kleine tegenslagen zul je niet geblokkeerd raken en door de verkregen inspiratie door jouw verwerkelijkte verlangens kun je hier met gemak mee omgaan. Laat oude negatieve herinneringen los, laat deze je niet blijvend achtervolgen. Heb bovenal vertrouwen in jezelf. Luister naar het hart en alles zal op de juiste plek terechtkomen.

  Liefdeshoroscoop 2014 Boogschutter / Sagittarius

  http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/604204bf8 ... 757.jpgHet familieleven staat hoog in het vaandel voor de boogschutter in 2014. Dit zal thuis weer wat rust in de tent brengen na een relatief turbulente periode. Overweeg het eens om een langlopend en niet uitgesproken conflict met naaste vrienden of familieleden uit te spreken. Door goed te luisteren kun je wellicht dan lessen leren en zomaar zien waar je nog aan moet werken om verder te komen. In de liefde zul je zeker zijn van jezelf en weten wat je wilt.

  In langdurige ietwat traditionele relaties kunnen er in 2014 problemen komen met seksualiteit of met de kinderen. Houdt in juni rekening met een moeilijke periode op dit gebied.

  Horoscoop 2014 Geld en Financiën Boogschutter / Sagittarius

  http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/b0cfd8e21 ... 613.jpgNet zoals in 2013 staan ook in het nieuwe jaren de sterren goed op financieel gebied. Toch is het belangrijk om bewust te blijven van de risico's die geld uitgeven met zich meebrengen. Je geeft gewoon toch zomaar stiekempjes weg teveel uit.


  Horoscoop 2014 Werk en Carriere Boogschutter / Sagittarius

  2013 was een jaar van veranderinhttp://c2.plzcdn.com/ZillaIMG ... daa.jpggen op het gebied van werk voor de Boogschutter. 2014 borduurt hier op door waardoor de druk vergroot wordt. Probeer hierin vooral het hoofd koel te houden en niet in paniek te raken. Iedere verandering kan uiteindelijk ook plaatsmaken voor aangename verrassingen. Waar een deur dicht gaat zal een andere deur open gaan.


  Horoscoop 2014 Persoonlijke Ontwikkeling Boogschutter / Sagittarius

  Door alle turbulente jaren die verstreken zijn heeft de Boogschutter geleerd om te gaan met veranderingen. Hierdoor is 2014 een uitgelezen jaar geworden om te werken aan zelfontwikkeling. Plotseling gaan mensen waar jij tegenop keek jou om raad vragen omdat ze merken dat jij hier ervaring in hebt vergaard. Maak van dit voordeel op een juiste manier gebruik en ervaar wat het is om een positieve invloed op jouw omgeving te mogen hebben. Ga door met het up-to-date houden van jouw lichaam en bekommer je om jouw innerlijke balans.

  Meer lezen van deze auteur?
  Jaarhoroscopen voor 2014: ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen.
  Sterrenbeelden in liefde, seks en relaties: ram, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen.
  Maandhoroscoop November 2013: ram, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen,boogschutter,steenbok, waterman en vissen.
Rebecca
 

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast