Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0

Berichtdoor Yvonne » vr 02 aug 2013, 01:51

Op 29 juli 2013 is er weer een bijzondere stand van planeten aan de hemel te vinden. Zes planeten zijn dan vanuit de aarde bezien in een zeshoek verbonden met elkaar. Dit fenomeen noemen wij astrologische Ster-tetraëder of David ster. De Ster-tetraëder van 29 juli 2013 blijkt niet alleen te zijn, maar gezelschap te krijgen van een tweede Ster-tetraëder op 26 augustus 2013. Daarmee wordt de bijzondere astrologische Ster-tetraëder een Twin star. Dit is een teken van een bijzondere shift in ons bewustzijn. Dit artikel beschrijft vooral de eerste Ster-tetraëder van juli. Er volgt nog een tweede artikel over de Ster-tetraëder in augustus.

Ster-tetraëder juli (*1)
De energie in de Ster-tetraëder van juli 2013 zoekt naar integratie van het ego (zon)*4 en vraagt van het individu om algehele betrokkenheid vanuit authenticiteit en verantwoordelijkheid. De eerste ster laat ook zien dat vernieuwing en vrijheid in handelen enigszins botsen met gevestigde orde en dwingende grenzen en structuren. Er is veel behoefte om het innerlijk leven te bevrijden en tot uitdrukking te brengen in het concrete. *9 Deze vernieuwing roept om nieuwe vormen, nieuwe structuren en bestuursvormen in alle levensgebieden in de samenleving en het persoonlijke leven. Deze zullen eerst innerlijk ontstaan om vervolgens praktisch neergezet te worden. De Maan sluit de zeshoek tussen 12 uur en 22:30 Nederlandse tijd. Dit is de tijd wanneer de Ster-tetraëder maximaal werkzaam is.

Ster-tetraëder augustus (*1b)
De totale energie van de horoscoop van de tweede Ster-tetraëder voelt energetisch zeer harmonieus en uitgebalanceerd. De essentie van de eerste ster laat het beeld zien van het moment vlak voor de geniale vinding.*8 Ik zie de tweede ster als het moment van deze geniale vinding. De Maan maakt ook deze zeshoek dicht. De Ster-tetraëder is het meest krachtig tussen 6:00 en 13:00 op 26 augustus, maar de kracht is al voelbaar vanaf 25 augustus 14:30 tot 18:30 op 26 augustus 2013. Rond 9:30 op 26 augustus beleven we de piek. (Nederlandse tijd) Er komt een tweede artikel waar de tweede Ster-tetraëder uitgelegd wordt. Dit artikel gaat vooral over de eerste Ster-tetraëder van juli. Als ik schrijf over de ster van augustus, dan staat dit erbij.

Essentie van Ster-tetraëder
In een astrologische Ster-tetraëder kunnen tegenstellingen (opposities) tot synthese komen doordat er ook harmonieuze verbindingen zijn die het geheel in een groter kader trekken (sextielen). Hierdoor gaan we alles waarnemen vanuit een breder perspectief en is isolatie van krachten bijna niet mogelijk. Geïsoleerde krachten wordt aangesproken en gaat vandaar uit meedoen in een groter geheel. Dit zien we terug in onszelf en in de wereld om ons heen.

9/11
Een van de beruchtste Ster-tetraëders die gevormd werd door planeten was op 5 september 2001. Een week na het vormen van de Ster-tetraëder was op 11 september 2001 de vliegtuigaanslag op Twin Towers van het World Trade Centre in New York. Uit deze gebeurtenis is de oorlog met islamitische terroristen en Afghanistan ontstaan. *1a Dit is een helder voorbeeld van het wereldwijde effect dat zeshoeken van planeten vaak hebben. *2 De Ster-tetraëder is in aanleg een harmonieuze vorm. Het is de geometrievorm van de kosmische poort. De gebeurtenissen die voortkomen uit de Ster-tetraëder van planeten hebben meestal een langdurig effect (jaren) op het leven.

Bijna alle planeten doen mee in deze Ster-tetraëder. Alleen Uranus in Ram en de Zon in Leeuw maken een spanningsaspect met de Ster-tetraëder .*4 Dit betekent dat vernieuwing, technologie(hackers?) en individuele inbreng een activerende werking hebben op het geheel, waardoor de kracht van de Ster-tetraëder toeneemt.

Toen en nu
Bij de Ster-tetraëder van de Twin Towers was er een soort gelijke activatie. Er werden toen andere krachten in beweging gebracht dan nu.*1a Het was toen individuele dienstbaarheid (islamitische dienstbaarheid/opoffering*5) en kritiek op autoriteiten en machthebbers als we de beschuldigingen van de VS aan het adres van de islamitische terroristen geloven. Anders wordt het opofferen van het geheel ten dienste van een egoïstisch organiserende en bestuurlijke macht die afscheiding creëert. Het aangrijppunt was toen autoriteit (Saturnus) en macht(Pluto).

http://www.nieuwetijdskind.com/ster-tet ... uwing-2-0/ :lees
De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Afbeelding
Avatar gebruiker
Yvonne
moeder van TFC
moeder van TFC
 
Berichten: 16554
Geregistreerd: wo 21 sep 2011, 10:14
Woonplaats: Vlissingen

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast