Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

Eindelijk een Doorbraak!!!! - Yvonne Weeber

Eindelijk een Doorbraak!!!! - Yvonne Weeber

Berichtdoor Alama » vr 10 mei 2013, 10:51

Eindelijk een Doorbraak!!!! - Yvonne Weeber
Tjonge jonge lieve mensen, wat een weken sinds de afgelopen maansverduistering!!! Wat een ongelofelijke transformerende tijden zijn dit. Ik ga jullie zo alles vertellen over de hemelvaartsdag, de zonsverduistering van morgen en natuurlijk ook over Pinksteren. Maar eerst even de agenda: (zie links - nvdr)
www.artofloving.nl - www.thematravel.eu - www.joyhappiness.nl


Albert Einstein: Problemen kunnen niet worden opgelost met het bewustzijn waar mee ze werden gecreëerd.
Oud zeer…

Nou lieve mensen, Wat een tijden hé?! Na maanden moe, geen passie, niet weten wat, waar, hoe enzovoort, zijn we de afgelopen twee weken na de maansverduistering goed geconfronteerd met nog even hele oude stukken die voorbij kwamen. Wat ik al schreef in de nieuwsbrief over de maansverduistering ‘Schorpioen: Vrijheid door overgave’. De maan staat voor het onbewuste en in dat onbewuste zit allerlei belangrijke informatie weggestopt in de vorm van emoties. Nu hebben we altijd een keus om emoties te ervaren en te voelen en daardoor los te laten of om ze weg te stoppen en net te doen als of ze er niet zijn. De mens is gemaakt om pijn te vermijden en vlucht in drugs, alcohol, teveel eten, films kijken, werken, seks, spiritualiteit enzovoort, om ze maar niet te hoeven voelen. Deze maansverduistering raakte ons vooral in intieme relaties, vriendschappen e.d. omdat we nu in relaties werkelijk contact willen met elkaar. We willen intimiteit ervaren. En als we echt contact hebben met elkaar dan kunnen we ook gekwetst worden en dat brengt allemaal ervaringen en oude pijnen naar boven. We zijn aan het groeien van gewone relaties naar spirituele relaties, waarbij openheid en kwetsbaar durven zijn een must is. We willen echtheid en geen maskers meer. Dus ja absoluut niet fijn, maar het was wel nodig om al onze angsten over seksualiteit, geld, veiligheid, vertrouwen, afwijzing, afgesloten zijn, innerlijke kindstukken, pijn verdriet, woede enzovoort om die nog één maal te durven voelen om de weg vrij te maken naar ons hart. Alleen door overgave aan deze emoties door ze echt te voelen en ook aan jezelf en de ander te erkennen kunnen we vrijheid gaan ervaren. Toegeven aan elkaar waar we elkaar hebben gekwetst, waar we ons in de steek gelaten hebben gevoeld, maar ook waar we fouten hebben gemaakt en de ander wegens onbewust gedrag pijn gedaan hebben, de schuld hebben gegeven enzovoort, was nodig om te ont-schuldigen. Vergeving is dan de volgende stap en ook eigenlijk het enige wat nog nodig is. Wanneer we echt kunnen vergeven, geven we niet alleen onszelf maar ook de ander zijn vrijheid terug.


Doorbraak

En nu is er morgen een krachtige zonsverduistering op de 19e graad van het vaste teken Stier. Mars staat samen met de zuiderlijke maansknoop, dat is de maansknoop die relateert aan het verleden. Dat betekend dat we knopen door gaan hakken en het verleden nu echt achter ons gaan laten. Dat we op een nieuwe manier gaan kijken naar situaties en dat we op een nieuwe manier gaan reageren. Door onder andere de speciale Yod, in de horoscoop van 21-12-2012, hebben we ingezien dat we vanuit een hoger zelf kunnen gaan reageren. Zoals Einstein zegt: Problemen kunnen niet opgelost worden met het bewustzijn waarmee ze werden gecreëerd. En ons bewustzijn is veranderd. De zonsverduistering van morgen is een afsluiting van eclipsenreeks die vorig jaar op 13 november begonnen is. Afgelopen periode zijn we ons bewust geworden dat ons denkpatroon de situatie interpreteerde vanuit oude emotionele patronen gebaseerd op pijnlijke ervaringen uit het verleden. Nu we onze hoger zelven op de troon (kroning van Willem Alexander, zie de nieuwsbrief Kroon op je werk) hebben gezet weten we dat we anders kunnen gaan reageren. We hebben heel hard gewerkt om ons verleden en oude patronen los te laten en te transformeren zodat we op een nieuwe Koninklijke manier met behoud van eigenwaarde en zelfrespect op situaties kunnen reageren vanuit gelijkwaardigheid ( mannelijk en vrouwelijke in evenwicht) en de ander werkelijk te zien wie die is en niet vanuit het conceptidee wat we over de ander hadden. De uitdaging van deze eclips is om de nieuwe realiteit en nieuwe waarden te aarden, te gronden (Stier) en te gaan leven!
Hemelvaart

Met Pasen hebben we de moed verzameld om ons kruis op te pakken en om trouw te blijven aan ons ware zelf. Het sterf proces van onze oude ik werd ingezet. Het symbolische verhaal van het proces van de rups naar de vlinder. Met Pasen werd Jezus gekruisigd en verrees hij uit de doden. Hij is niet meer dood hij leeft. Hij verschijnt vaak aan zijn discipelen tot de dag 40 dagen na Pasen dat zijn leerlingen hem op een wolk naar de Hemel zien gaan.

En Jezus zeide: Mens, mijn broeder, gij denkt verkeerd; uw hemel is niet ver w

eg; en hij is geen uitgemeten en begrensde plek, het is geen land dat ge bereiken moet; het is een staat van bewustzijn. God schiep nooit een hemel voor de mens; hij schiep nooit een hel; wij zelf zijn de scheppers en wij maken onze eigen hemel en onze eigen hel. Nu moet u ophouden om de hemel in de lucht te zoeken; open alleen de vensters van uw harten en als een stroom van licht zal de hemel komen en een oneindige vreugde in u brengen; dan zal de arbeid niet zulk een moeilijke taak voor u zijn. Wanneer, hoop en liefde de achtergrond zijn van arbeid, dan is het hele leven van vreugde en vrede vervuld, dat is de hemel.
Arbeid betekend niet alleen het werken wat je doet om geld mee te verdienen. Arbeid betekend ook aan jezelf werken, aan je relaties, aan je gezondheid, aan een betere wereld. Als we er werkelijk voor kiezen om ervoor te gaan, en er helemaal achter gaan staan, zijn hoop en liefde de achtergrond van de arbeid en kunnen we samen een Hemel op Aarde creëren.
De taal van het hart

Pinksteren is het feest van het indalen van de heilige geest en wedergeboorte. Vurige Yods vallen uit de hemel en verwarmen de ziel om op weg te gaan naar zelfrealisatie. Het huwelijk tussen de ziel, lichaam en geest. De apostelen spraken met vurige tongen, wat betekent dat ze de taal spraken van hun hart, met passie en bezieling. Wanneer wij “echt” durven zijn en kwetsbaar,dan kunnen we zien dat ieder mens een goddelijk wezen is. Zonder uitzondering. Dat alle pijn voortkomt uit onbewustzijn.
Iedere ruzie is een vraag om liefde, om gezien en gehoord te worden, iedere afwijzing is een onbewuste handeling, alle kritiek is een poging om iets te vertellen, om je wakker temaken. Kortom, keer het om, keer alles om, alles gebeurt vanuit liefde, er is alleen maar liefde. Kijk naar de intentie, en kijk vanuit je hoger zelf dan accepteren we ieder wie hij/zij is en laten wij oordelen los. Dan spreken wij ook de taal van ons hart. Een hart wat klopt als één hart. Deze tijd is echt een ‘Turning point’ in de geschiedenis.
Pinksteren ook het feest van de nieuwe gemeenschap ontstaan vanuit verbondenheid van mensen met een nieuw bewustzijn. Een belangrijke tijd is om bij elkaar te komen. Om nieuwe mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen vanuit nieuw paradigma, een nieuwe richting te kiezen. Zeker de komende twee weken tot aan de maansverduistering van 25 mei! Zit je nog ergens vast of heb je behoefte die nieuwe energie te ervaren of zin in een heerlijk feestje? Kom dan naar ons Pinksterweekend! Thema: One love, one heart, let’s get together en feel all right! (Bob Marley)
Enjoy the ride!

Harte groet, Yvonne
Je bent vrij dit bericht te delen. Gebruik je iets van de inhoud? Dan graag met bronvermelding.
Avatar gebruiker
Alama
ArchAngel
ArchAngel
 
Berichten: 9681
Geregistreerd: vr 23 sep 2011, 00:51

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast