Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

ASTROLOGIERAPPORT VOOR NOVEMBER

ASTROLOGIERAPPORT VOOR NOVEMBER

Berichtdoor Alama » do 08 nov 2012, 14:02

ASTROLOGIERAPPORT VOOR NOVEMBER

door Dorene Carrel

www.astroconnections.blogspot.com

November is een heel dynamische maand, met een zonne-eclips en een maaneclips, vier stationaire planeten en uitdagende Mars transits. Mercurius loopt deze maand direct en retrograde, samen met de directe loop van Neptunus en Cheiron.

Deze periode bevat veel transformatieve energie, met het potentieel voor drastische veranderingen, getriggerd door de komende eclips/supermaan. Op dit moment (1/11/2012) is veel van de Noordoostkust van de VS overstroomd en lamgelegd door een orkaan.

Mercurius in Boogschutter loopt retrograde op 6 november, en loopt terug tot Schorpioen, tot hij weer direct gaat lopen op 26 november.

De retrograde van Mercurius in Boogschutter is een goede periode om je langetermijnsdoelen te herbekijken, en het kan ook een lastige periode zijn om te reizen.

Mercurius gaat Schorpioen opnieuw binnen op 13 november, voor de rest van de cyclus. Deze periode kan je gebruiken voor emotioneel loslaat-werk en voor het herbekijken van je financiën, schulden en gedeelde bronnen. Het is het beste om in deze periode rustig aan te doen en op te letten voor complicaties, storingen en vertragingen.

Op 10 november loopt Neptunus in Vissen direct, en dat maakt dat we meer genade en helderheid gaan ontvangen over ons spiritueel pad. Daar Neptunus ook wat verwarring kan brengen, hou je je focus best in het nu en vereenvoudig je dagelijkse planning.De Nieuwe Maan Zonne-eclips gebeurt op 13 november op 22 Schorpioen.

Eclipsen zijn krachtige cycli die belangrijke beginnen en beëindigingen kunnen geven. Die in Schorpioen kunnen diepere gevoelens, behoeften en angsten naar de oppervlakte brengen, om ze te herbekijken. Eclipsen kunnen gebeurtenissen tot drie maand ervoor en zes maand erna beïnvloeden. Deze eclips is ook een supermaan, en die maakt emoties, gebeurtenissen en aardeveranderingen intenser.

Wanneer deze graad in iemands geboortekaart valt kan dat een planeet of een hoek activeren en grotere levensveranderingen in dat gebied meebrengen, de komende zes maand of later. (zie Eclipse Special)

Het Sabijns symbool voor deze graad is 'Jagers schieten wilde eenden. Het sociaal aanvaarde loslaten van de aggressieve instincten van een individu of een groep.'

Deze boodschap kan ook de transformatie suggereren van destructieve impulsen en meer licht brengen op meer donkere gebieden.

Op 14 november keert Cheiron direct in 5 Vissen, en dat is dichter bij Neptunus.

Hij vormt ook een grote waterdriehoek met Saturnus en Ceres. Deze gecombineerde krachten kunnen een periode signaleren met grotere ontvankelijkheid voor healingenergieën.

Deze week zou gunstig zijn voor het plannen van speciale healingbehandelingen, specifiek voor fysieke problemen of oude kwetsuren die al lang bestaan.

De Zon gaat Sagittarius binnen en vormt een moeilijk vierkant met Neptunus op 21 november.

Het is goed om op te letten voor zelfbegoocheling en het ego teveel plaats te geven.

Venus gaat Schorpioen binnen vandaag, en dat zal maken dat we dieper kunnen gaan in onze relaties.

De gunstige driehoek van Venus tot Neptunus kan de volgende dag spirituele en zielsverbindingen aantrekken.

Op 23 november vormt Mars in Kreeft een moeilijk vierkant met Uranus in Ram, en dat kan een plotse aandrang tot rebelleren en plotse verwoestende veranderingen triggeren.

Mars gaat ook conjunct met Pluto op 8 Kreeft op 27 november.

Deze combinatie kan, samen met de Maaneclips en Mercurius die weer vooruit loopt, een van de krachtigste periodes van het jaar veroorzaken, ook met veel gebeurtenissen erin.

Wees voorbereid op nog meer politieke en aardeveranderingen.

Op persoonlijk level is het het beste om risico's en confrontaties te vermijden, maar in plaats daarvan harmonie en samenwerking te cultiveren.

Mercurius loopt direct op 26 november op 18 Schorpioen.

Nu kunnen we stilaan vooruit beginnen te gaan met onze plannen en doelen, maar het is nog altijd goed om voorzichtig vooruit te gaan, door de andere onvoorspelbare transits deze week.

Venus in Schorpioen is vandaag afgelijnd op Saturnus, en dat kan uitdagingen brengen in onze relaties en voor ons zelfvertrouwen.Op 28 november hebben we de volle maan eclips op 7 Tweelingen.

Tweelingen gaat over onze communicatie, perceptie en informatiebronnen. Het lijnt sterk af op Jupiter en vormt een moeilijk vierkant-aspect met Neptunus en Cheiron.

Deze aspecten kunnen ons voelsbewustzijn uitbreiden, maar kunnen ook mentale verwarring en begoocheling meebrengen, daar waar we eerst toe aangetrokken werden later heel anders kan blijken.

Maaneclipsen neigen ertoe verborgen gevoelens, driften en verlangens naar boven te brengen. Dit is dus een gunstige tijd voor een dagboek, of ander innerlijk werk dat groter bewustzijn brengt over wat we in ons leven op dit moment zouden willen aantrekken.

Het Sabijns symbool voor deze graden gaan over de Jupiter/Neptunus thema's van hierboven: 'Cupido klopt aan de deur van het menselijk hart. Een opschudden van individuele verlangens naar romantische liefde', en ' Een bron met emmer en touw in de schaduw van majestueuze bomen. Het primordiaal geloof van de mens in de verborgen dragende kracht van het leven.'

Op 28 en 29 november vormt Venus gunstige sextielen met Pluto en Mars, en dat helpt ons meer gelegenheden aan te trekken voor liefde, voorspoed en creatieve expressie.In december loopt de Mayakalender af en loopt Uranus direct.

Blijf afgestemd!Dorene CarrelVert. Fran Tielemans
Avatar gebruiker
Alama
ArchAngel
ArchAngel
 
Berichten: 9681
Geregistreerd: vr 23 sep 2011, 00:51

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Re: ASTROLOGIERAPPORT VOOR NOVEMBER

Berichtdoor Blauwewolk » do 08 nov 2012, 16:53

Alama Mars staat in Boogschutter nu op 23.37 graden . Venus staat nu in Weegschaal op 13 graden.

dus er klopt het een en ander niet. Mars gaat 18 november het teken Steenbok in , dan loopt hij gelijk in op Neptunus , het vierkant met Uranus ,de conjunctie met Pluto en het sextiel met Saturnus.

dit is een explosieve stand , Mars gaat als werktuig dienen voor 3 buitenplaneten en Saturnus die is de heerser van Steenbok ,moeder aarde dus .
Jijzelf bent licht .je hoeft alleen maar naar binnen te kijken .
Avatar gebruiker
Blauwewolk
ArchAngel
ArchAngel
 
Berichten: 17487
Geregistreerd: ma 17 okt 2011, 15:34

Re: ASTROLOGIERAPPORT VOOR NOVEMBER

Berichtdoor Alama » do 08 nov 2012, 17:28

:???:
oké, ik heb er geen verstand van , plaats alleen maar..
dank voor de correctie :hartjes
Avatar gebruiker
Alama
ArchAngel
ArchAngel
 
Berichten: 9681
Geregistreerd: vr 23 sep 2011, 00:51


Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast