Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

DE OPKOMENDE NIEUWE AARDE

DE OPKOMENDE NIEUWE AARDE

Berichtdoor Yvonne » di 10 apr 2012, 00:22

DE OPKOMENDE NIEUWE AARDE- Avonturen in het Nieuwe Bewustzijndoor Celia Fenn, vertaald door Oscar Woudsma

maart 2012

Donderdag 22 Maart : Het vinden van Schoonheid en Harmonie :

Zo! Hier zijn we dan... aan de andere kant van de Equinox. Ja, er vond een enorme energieverschuiving plaats toen we de nieuwe energiestroom omarmden die ons naar het Decemberportaal zal voeren en verder. Zeker, ik ben blij dat we in staat waren om de energie vast te houden en dat al die vreselijke voorspellingen van kommer en kwel niet zijn uitgekomen. Is het niet opwindend dat we rijpen in onze rol van Aardebewaarders, en dat we in staat zijn om het punt van evenwicht in onszelf te vinden, dat zich ook als evenwicht manifesteert in de buitenwereld?

Aartsengel Michaël heeft me eraan herinnerd dat we op weg zijn naar onze eerste grote uitlijning van het jaar, de Venusovergang op 6 juni. De eerste Venusovergang in 2004 was een triggerpoint voor vele van de verschuivingen en veranderingen die we hebben ervaren gedurende de laatste paar jaren en die ons tot op dit punt hebben gebracht. We kunnen verwachten dat deze tweede Venusovergang ook een triggerpoint zal zijn voor meer verschuivingen terwijl we onderweg zijn naar onze afspraak op onze bestemming in December. Venus is het hemellichaam in ons Zonnestelsel dat ons verbindt met de Liefde en de Schoonheid in onze Levens. Alles wat niet op één lijn ligt met deze opkomende frequenties zal op dat moment onder druk komen te staan.

Jullie hebben de afgelopen dagen misschien een gevoel opgemerkt van irritatie en bijna boosheid over de dingen die niet op één lijn liggen met jullie eigen gevoel van Schoonheid en Evenwicht. Deze dissonante energieën zijn er altijd al geweest, maar jullie merken er steeds meer van als de harmonieuze frequenties van de Venus Energie het Aardeveld binnenkomen, en natuurlijk, wordt dit versterkt door Jupiter en uitgebreid tot in ons bewustzijn. Het is ook waar, dat als we ons inniger verbinden met de energieën van ons Zonnestelsel terwijl we ons opnieuw verbinden met de hogere Chakra's en Hoger Bewustzijn, we ons meer bewust zullen worden van de energiestromen binnen onze Sterre-/Zonnestelsel "Solaris". Op dit moment worden we omhuld door de stroming van HARMONIE en SCHOONHEID en alles wat niet van deze frequentie is, wordt nu wel heel erg duidelijk. Dat is waarom het nu iets heeft van een paradox, dat de toename van harmonie je eerder disharmonisch laat voelen, maar het is slechts het resultaat van het zien van wat niet "in harmonie" is in jullie leven.

Het goede nieuws, speciaal voor degenen van jullie die op het Noordelijk Halfrond leven, waar de Lente begint, is dat deze vibratie van Liefde en Schoonheid steeds sterker zal worden gevoeld als het jaar vordert, en vooral rond juni en de tijd van de Venusovergang.

Verbinding maken met de frequentie en energie van Schoonheid en Harmonie zal gedurende dit jaar nodig zijn, als we er in willen slagen om de verschuivingen te ervaren met een gevoel van evenwichtigheid en vreugde. De beste plaats om dit te doen is natuurlijk in de natuur. Als we opnieuw verbinden met de frequentie van het Goddelijke Vrouwelijke in onszelf en in onze wereld, zullen we ons meer en meer gaan realiseren dat ’ie er al is, in de natuur, en dat als we onszelf verbinden met de patronen en harmonieën in de Natuur, dat we ons ook verbinden met de Goddelijke Creatieve Intelligentie en de frequenties van Goddelijke Liefde die zich in de hele schepping manifesteren.

Maandag 19 maart : Tijdens het ​​naderen van de eerste Equinox van 2012, worden de energieën op de planeet Aarde zeer actief en intens en een beetje instabiel. Veel mensen hebben dit gemerkt, vooral in de nasleep van een serie zonnevlammen die nieuwe informatie en nieuwe Lichtcodes voor Evolutie in onze planetaire en persoonlijke Lichtlichaamsvelden hebben gebracht. Maar nu is er meer aan de hand dan alleen Zonnevlam activiteit. De Aarde is zich aan het voorbereiden op de Uitlijningen en de Passages van 2012, en we worden op een hele letterlijke manier “op snelheid” gebracht.

Allereerst, bracht de Zonnevlam activiteit ons de nieuwe Lichtcodes die een begin maken met de verankering in de 8e en 9e Dimensie van Bewustzijn en is begonnen met de structurering van de Raden van de Hoeders der Aarde. Deze informatie wordt door de Pijnappelklier en de Hypofyse in het Lichaam ontvangen. Beide klieren verkeren nu in de “hyper”-stand. Dit kan vergeleken worden met een grote “download” of “upgrade” in een computer, waar de nieuwe informatie vereist dat nieuwe patronen worden gevormd en dat opnieuw moet worden opgestart. Onze cellen ontvangen nieuwe instructies en onze neurale netwerken ontvangen nieuwe patronen. We hebben wat “afschakeltijd” nodig om te herstarten. Ik heb zelf dit weekend alleen maar in bed gelegen om ruimte te maken voor het proces. De meest waarschijnlijke symptomen van dit proces zijn duizeligheid, aangezien de Pijnappelklier tot het maximum wordt geactiveerd en ook slapeloosheid als gevolg van de Pijnappelklieractivering, maar ook stemmingswisselingen en depressie; dit houdt verband met de druk op emoties en het hormonale systeem via de Hypofyse.

De energie wordt door iedereen op de Planeet op een of andere manier gevoeld, al dan niet bewust. En, alsof dat nog niet genoeg is, is er op dit moment nog een ander proces aan de gang. Aartsengel Michael informeert ons dat de aarde op dit moment haar “basisfrequentie” aan het verhogen is, wat inhoudt dat op holografisch niveau de frequentie toeneemt en alles aan het versnellen is. Dit is nodig om de passage van de Aarde door het 2012 Portaal aan het eind van het jaar mogelijk te maken. Je kunt je voorstellen dat als de Aarde zich opstelt om door het oog van een naald te gaan, de richting en de snelheid precies goed moeten zijn, opdat we er allemaal doorheen gaan.

Op Fysiek niveau betekent dit dat de onderste Chakra’s, het Wortel-, Sacraal - en Zonnevlecht Chakra, allemaal hun draaisnelheid aan het verhogen zijn. Dit betekent op haar beurt dat alle oude “zaken” die daar nog rondhangen er van af worden geslingerd zodat er druk ontstaat op deze Chakra’s. Het betekent op haar beurt dat jullie pijn en stress in jullie lichaam voelen terwijl het lichaam gewend raakt aan de verhoogde frequentie. Het goede deel hiervan is natuurlijk, dat de hogere frequenties de manifestatie van de Nieuwe Aarde op het fysieke vlak ondersteunen op hetzelfde moment dat de oude zaken uit ons systeem worden weggeslingerd. We kunnen verwachten dat het oude verder uit elkaar zal vallen en dat meer van het “nieuwe” zich zal beginnen te manifesteren.

Jullie voelen je misschien, een beetje zoals ik, alsof jullie zelf uit het systeem worden weggeslingerd, maar houd nog even vol, het is gewoon een tijd van verandering, overgang en versnelling, zoals het schakelen terwijl jullie je naar de snelweg begeven!

Ik zou ook nog willen zeggen, dat onze prachtige kinderen ons helpen met deze verandering .... Er zijn nu zoveel mooie Kristal-/Sterrenkinderen die in de laatste tien jaar geboren zijn en die al “bedraad” zijn voor deze versnelling. In feite zijn zij aan de leiding, en dat is de reden waarom zoveel kinderen het op dit moment fysiek moeilijk hebben.

En een ander punt is, dat als we deze versnelling accepteren en streven naar het in balans te brengen van onszelf, we bezig zijn om de planeet te helpen bij het niet hoeven te ervaren van een “ramp” om de energie los te kunnen laten. Herinner jullie je deze tijd van vorig jaar nog, met Japan en de tsunami? Laten we hopen dat we dit jaar samen er aan kunnen werken om deze energie in balans te brengen met de Elementalen en de Draken, zodat de Aarde in balans kan blijven.

Dus, iedereen die dit leest, houd de komende dagen nog even vol en blijf in balans. Rust wanneer het nodig is, zorg voor je fysieke lichaam en weet dat dit over een paar dagen zal gebeuren! Het is ons voorrecht, om de energie als Hoeders der Aarde te dragen en onze mooie planeet te helpen tijdens haar Ascensiereis.

© 2012-13 Celia Fenn en Starchild Global, http://www.starchildglobal.com
Nederlandse vertaling © 2012-13 Oscar Woudsma, http://www.dezesdezon.nl

De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Afbeelding
Avatar gebruiker
Yvonne
moeder van TFC
moeder van TFC
 
Berichten: 16547
Geregistreerd: wo 21 sep 2011, 10:14
Woonplaats: Vlissingen

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Keer terug naar Astrologie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast