Bekijk je eigen topicsBekijk je eigen berichten

DOOD?!=LEVEN!!

DOOD?!=LEVEN!!

Berichtdoor Yvonne » di 04 nov 2014, 17:24

DOOD?!=LEVEN!!

Wist u dat het overleven van ons bewustzijn na de stoffelijke dood al volledig objectief en onafhankelijk is bewezen in talloze wetenschappelijke onderzoeken en dat de eerste wetenschappers die tot deze conclusie kwamen dit al heel lang geleden deden?!

Deze website is gemaakt om uw ogen te openen voor de waarheid, welke is dat wij allemaal, geen mens uitgezonderd, de stoffelijke dood overleven ongeacht ons geloof, onze daden en onze afkomst.

Ik heb het hier niet over vage zweverige verhaaltjes, maar over keihard bewijsmateriaal dat zelfs in een rechtbank toegelaten zou mogen worden en ondanks dat zijn er maar zo weinig mensen die weten.

Laat je niet langer allerlei verzinsels vertellen, maar weet voor eens en altijd dat er GEEN DOOD BESTAAT!

Het leven na de dood is goed te vergelijken met het denken van mensen dat de aarde plat was 100 jaar geleden, de eerste mensen die erachter kwamen dat de aarde rond was werden door de mensen van die tijd voor gek verklaard, pas na vele jaren werd langzaam maar zeker geaccepteerd dat de aarde rond was en nu is het een zekerheid geworden, een weten. Het leven na de dood volgt precies dezelfde cyclus, de tijd om te weten is begonnen. Als u openstaat voor de waarheid zal ook u mogen weten.

http://www.erisgeendood.nl/index.html
De moeilijkste mensen zijn je grootste leraren

Afbeelding
Avatar gebruiker
Yvonne
moeder van TFC
moeder van TFC
 
Berichten: 16551
Geregistreerd: wo 21 sep 2011, 10:14
Woonplaats: Vlissingen

Delen op:

Delen op Facebook Facebook Delen op Twitter Twitter

Re: DOOD?!=LEVEN!!

Berichtdoor jasmin » di 04 nov 2014, 20:30

Grappig. Wat een gedrevenheid om 'Bewijs' te leveren. Toevallig heb ik laatst een of meer docu's gezien over de Scole Experimenten. Deze worden ook genoemd door deze site. Wel erg aparte gebeurtenissen vonden plaats in de Scole Hole. (de kelder van een huis in het plaatsje Scole, waar voor een lange periode twee keer per week experimenten werden gedaan in contact leggen met Gene Zijde.
Afbeelding
Avatar gebruiker
jasmin
ArchAngel
ArchAngel
 
Berichten: 15042
Geregistreerd: ma 24 okt 2011, 19:19


Keer terug naar Na dit Leven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast