Elektrisch geladen mensen: ben jij ook een SLIder?

Posted in Geheimzinnige Wereld, Hooggevoeligheid on 7 april 2018 – 23:31
Post a comment

man met brandende gloeilamp in blote hand

Elektrisch geladen mensen

We kennen allemaal het verschijnsel van statische elektriciteit. Je pakt een deurknop vast en voelt dan een klein schokje, soms ook een hoorbare tik van de ontlading van de energie. Er zijn van die dagen dat het voortdurend gebeurt. Dat heeft dan relatie met de weersomstandigheden of met het soort kleding dat je draagt en zeker met het dragen van rubberen zolen. (Tip: punaises in je zolen prikken. Dit las ik ergens op internet, nooit uitgeprobeerd nog). Van nature elektrisch geladen mensen kennen dit verschijnsel ook, maar daarnaast nog een andere vorm van overlast: ze kunnen met hun aanwezigheid elektrische apparaten van slag brengen. Dit gebeurt meestal niet op commando, maar op momenten dat er hoge emotie in het spel is: woede, paniek, verdriet, grote onevenwichtigheid of vermoeidheid.

lantaarnpalen

In het Engels worden deze mensen SLIders genoemd. SLI betekent Street Light Interference. Op een of andere manier dooft de lantaarnpaal geheel of gedeeltelijk bij het passeren van een SLIder. Dat kan lopend gebeuren of op de fiets en sommigen melden dat het zelfs voorkomt vanuit de auto. Even later gaat de lamp weer aan. Niet alleen lantaarnpalen, ook gewone lampen in huis kunnen dit doen, maar gaan zelden echt kapot.

De onderstaande video’s zijn de illustratie van dit fenomeen.

 

elektrische apparaten

Het fenomeen van interferentie beperkt zich niet alleen tot lampen. Elektrisch geladen mensen veroorzaken ook kortsluiting in allerhande elektronische of mechanische apparatuur. Telefoons,  computers, zelfs hele computersystemen kunnen ontregeld raken. Het gaat niet altijd over kleine dingetjes. Er zijn berichten (kijk maar verder op Youtube) dat mensen alle lichten van een parkeerplaats kunnen laten doven in een boze bui, of zelfs kortsluiting kunnen veroorzaken in een hele wijk. Zelf heb ik er ook bij vlagen last van. Als ik héél erg moe ben dan kan het mij ook overkomen dat de lantaarnpalen boven mijn hoofd uitgaan, meerdere keren achter elkaar zelfs. Het probleem met horloges ken ik niet, maar ik heb in mijn leven nauwelijks horloges gedragen.  Met  telefoons en computers heb ik meer last. Het is echt héél erg frustrerend dat bij een telefoontje met slecht nieuws, de accu van mijn telefoon gewoonlijk gelijk leeggetrokken raakt. Daarna kan ik dus niet meer verder bellen. De keren dat mijn computer op zwart ging of dat de verbinding met de router wegviel bij sterke emotie (ruzie, verdriet of andere sterke emotie) is echt niet meer te tellen. Ooit, op de dag dat ik een nieuw eigen bedrijf ging registreren (hoge emotie, erg spannend natuurlijk) gebeurde het dat bij de Kamer van Koophandel het hele computersyteem er ineens uitlag. Ik was toen aanwezig in het gebouw, moest uren extra wachten, maar ik had er nog niets achter gezocht. Na afloop moest ik naar het gemeentehuis om gegevens door te geven en terwijl de receptie me wilde registreren voor een wachtrij, zei de receptioniste: “Hee, dat is gek, de computer doet het niet meer, net deed hij het nog.” Na afloop had ik erg honger gekregen van al die trage uren van vertraging, dus ik ging naar een dichtbijzijnde Albert Hein om wat eetbaars te halen en terwijl ik in de rij bij de kassa stond: yep, kassa (=computer) kreeg storing en werkte niet meer. Drie keer op een dag kon ik niet echt meer toeval noemen.

 

kundalini

Kundalini is een term uit het Hindoeïsme dat refereert naar de potentiële energiebron die in ons lichaam opgesloten zit, in slaap ligt, tot het moment dat het ontwaakt en omhoog rijst. Er stroomt altijd wel wat van deze energie door ons lichaam als een zwakstroom. Bij sommige mensen kan deze energie loskomen en van beneden de ruggengraat naar boven rijzen. Dit kan gebeuren na jarenlange preparatie en meditatie en dan gebeurt het geleidelijk op milde wijze. Per ongeluk en onbedoeld kan de kundalini-energie ook ontwaken onder bepaalde omstandigheden. In dit geval kan de persoon bij wie dit plaatsvindt, volkomen van zijn of haar sokken worden geblazen. kundalini-energie is een megakracht, de levenskracht, deel van de creatieve kracht van Creatie.

Bij heel veel artikelen heb ik ondertussen gelezen dat mensen die een kundalini-ontwaking hebben meegemaakt, ook ervaringen hebben met het SLI-fenomeen. Dat kan ik ook beamen. Bij mij is de kundalini begin 2016 (spontaan) ontwaakt en frappant genoeg zijn daarna eigenlijk de meeste onbedoelde energieverstoringen om mij heen grotendeels verdwenen. Ik ervaarde daarvoor ook nog andere rare energetische verschijnselen, zoals bijvoorbeeld het bewegen voor kleine voorwerpen in mijn buurt of het verschijnen van kleuren rond mijn gezicht (tijdens emotie) op een computerscherm. Dit is kennelijk allemaal tot rust gekomen sinds bij mij de energieën tussen de chakra’s vrij kunnen stromen en er min of meer een energetische balans is ontstaan.  De onbedoelde elektromagnetische storingen van de computer, lampen of telefoon, overkwamen me vroeger en ik had geen idee wat mijn rol daarin was, behalve dan dat ik fysiek ernaast stond. Ik kan niet zeggen dat ik het nu allemaal wél weet en ik weet ook niet of een ervaring van twee jaar met de kundalini voldoende is om conclusies te kunnen trekken, maar ik kan zeer zeker constateren dat de onbeheerste energieverstoringen zo goed als niet meer voorkomen. Het lijkt erop dat momenteel hoge emotionele energie intern wordt verwerkt, omgezet of afgevoerd in plaats van dat het ongecontroleerd naar buiten knalt. Verder speelt het hoogst waarschijnlijk mee dat heel het kundalini proces erop gericht is om hogere energetische ‘voltages’ te verdragen in je lichaam. Het maakt je zenuwen gewoon sterker en stabieler. Bij mij tenminste.

Ik weet niet hoe andere mensen dit beleven, dus als jij ervaringen hebt met de combinatie van het SLIder-fenomeen plus kundalini-ontwaking dan lees ik dat graag in een commentaar onder dit artikel.

 

 

 

   Jasmin

 

 

Lees ook:

Meesters van QiGong

Het menselijk elektromagnetisch veld


This entry was written by Jasmin, filed under Geheimzinnige Wereld, Hooggevoeligheid and tagged , , , .
Bookmark the permalink or follow any comments here with the RSS feed for this post.
Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*
Protected by WP Anti Spam