Time for change

Spiritueel & Bewustmakend nieuws

Astrologie prik van Blauwewolk 22-11-2011

Posted by admin on november - 23 - 2011

Mercurius sextiel Pluto .

Mensen met dit sextiel zijn nieuwsgierig en steken veel energie in alles wat interessant voor ze is , maar wat hun interesse niet heeft dat is ze dan ook moeilijk bij te brengen.
Dit kan problemen op school geven , door hun des interesse en de vasthoudendheid om de stof te weigeren is het soms moeilijk om ze te dwingen.
Pluto energie laat zich zelden een kant opdrijven .
Pluto gaat hoe dan ook zijn eigenweg en je moet vaak van goede huizen komen om ze de andere kant van de zaak te laten zien.
Niet dan ze niet voorreden vatbaar kunnen zijn maar ze zijn gewoon gewend om van zichzelf uit te gaan.
Pluto Mercurius houd van mysteries en het oplossen ervan . we zijn met dit aspect zowel logisch als gevoelsmatig actief we gaan wel niet zo de diepte in als de harde aspecten.
Mercurius Pluto sextiel is een aspect in ontwikkeling , het geeft de mogelijkheden om tot diep onderzoek te komen .
Bij de harde aspecten het conjunct en de driehoek doen we dit vanzelf , we kunnen niet anders maar bij het sextiel kunnen we zelf beslissen de druk is minder sterk.
We zijn wel net zo vasthoudend aan wat we vinden en we zijn ook niet snel over te halen door anderen maar de druk is minder sterk.
Bij de harde aspecten lijken we soms overgeleverd aan krachten die groter zijn dan wij zelf.
Dit aspect geeft een natuurlijke interesse voor machines en mechanische problemen we hebben een natuurlijk gevoel voor dingen en de manier waarop ze gemaakt worden en werken .
Al jong hebben we meer interesse voor mechanisch speelgoed wat we uit elkaar kunnen halen en naar eigen believen weer in elkaar zetten of er totaal iets anders van bouwen.
We kunnen ook in de misdaad zitten of er juist aan de goede kant bij justitie.
Pluto energie heeft een natuurlijk gevoel om in mensen te spitten en meestal gaan ze dan ook tot de bodem , maar ook machines kunnen met dit aspect hun interesse hebben.
Het diepgravende is bij elk aspect aanwezig .
Met Pluto energie moeten we altijd wel uitkijken om anderen niet te manipuleren ook dit kunnen we , op een zacht aardige manier kan dit aspect van pas komen omdat we mensen weten over te halen naar ons kamp of onze mening . we moeten wel altijd beseffen dat we zelf verantwoordelijk zijn en blijven voor alles wat we doen of aanrichten.
Pluto is een grote kracht die kan genezen of vernietigen.
We kunnen deze energie herkennen als we een Mercurius Pluto boos maken.
Deze mensen zijn nooit gewoon boos , de boosheid spat er letterlijk van af en heel veel mensen schrikken van de veelheid aan energie die je dan weet op te roepen . Pluto is niet om mee te spelen , niet voor degene die deze aspecten heeft of voor de mens die ze zomaar even denkt te triggeren.

 

Blauwewolk

Categories: Alles, Astrologie

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Twitter

Search Site